2015: Det er satt smak til lyset i Åsgårdstrand

 

Aasgaard Gilde har hatt en formidabel suksess med sin Aasgaard Strandakevitt. Den har vært sommerens slager på Vinmonopolet i Horten, og over halvparten av den første produksjonen er allerede solgt. Akevitten høster mange positive tilbakemeldinger fra fjern og nær.

Aasgaard Gilde lanserte akevitten på Scenen i Åsgårdstrand foran 1400 tilskuere. Rune Melås er happy mann i gilde genser

 

Den offisielle lanseringen under årets Åsgårdstrandsdager ble behørig markert med besøk fra Det Norske Brenneri ved Odd Nelvik samt at ordføreren Finn Øyvind Langfjell tok turen til Åsgårdstrand for å overvære begivenheten.

Odd Nelvik fra DNB overrekte akevitten til ordføreren i Åsgårdstrand/Horten.

 

Aasgaard Strandakevitt passer veldig godt til sjømat, og mange kvinner har falt for den milde og runde smaken. Det lille hintet av pors er også med på å gjøre akevitten unik og god, – og det grafiske designet er umiskjennelig fra Åsgårdstrand, etiketten ligner ikke på noen annen i sin varegruppe.

 

Aasgaard Gilde feiret suksessen ved å stelle i stand til et storslått gilde på Riggerloftet i Tønsberg, men først skulle man ro Osebergskipet og delta i kappestrid i beste vikingånd. Det ble rapportert om god stemning og friskuser som gikk åregang uten å havne i byfjorden midtfjords.

 

Overskuddet fra akevittsalget begynner å komme inn på konto og Aasgaard Gilde vurderer nå positive lokale prosjekter som skal nyte godt av disse midlene. Kom gjerne med forslag og tips. Engasjement kan lønne seg! 

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes