Aasgaard Standbobler Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

Aasgaard Strandbobler har sitt opphav i de bratte åsene i Valdobbiadene – et område i Veneto-regionen i Nord-Italia, svært kjent for sin produksjon av nettopp Prosecco.

Vinen fra Valdobbiadene har fått DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita) -status, den høyeste kvalitetsklassifiseringen for italiensk vin. Dette indikerer strenge regler og standarder for produksjonen.

Med sine fruktige og blomstrete aromaer, er Valdobbiadene DOCG, den mest kjente og ettertraktede Charmat-metoden for musserende vin i verden.

– Og i dette gode selskapet finner du altså Aasgaard Strandbobler – nærmere bestemt hos vinhuset Andreola som i løpet av av sine 40 år med aktivitet har bygget en svært livskraftig arv og kultur i dette samfunnet. 

Aasgaard Strandbobler har med seg aromatiske toner av blomster, sitrus og mandel – og har en frisk smak med god lengde. Akkurat slik det passer seg i en sommerby som Åsgårdstrand.

Ja, den er forresten testet og funnet svært passende til alle årets tider – og til de fleste måltider – eller helt uten mat. Akkurat når du vil.

Lurer du på noe når det gjelder Andreola, kan du lese mer her

 Aasgaard Strandbobler får du kjøpt på Vinmonopolet

, , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes