Aasgaard Strandbobler har sitt opphav i de bratte åsene i Valdobbiadene – et område i Veneto-regionen i Nord-Italia, svært kjent for sin produksjon av nettopp Prosecco.
Vinen fra Valdobbiadene har fått DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita) -status, den høyeste kvalitetsklassifiseringen for italiensk vin. Dette indikerer strenge regler og standarder for produksjonen.
![](https://i0.wp.com/aasgaardgilde.no/wp-content/uploads/2023/12/Foto-di-Rive-di-COL-SAN-MARTINO-1-minimert.jpg?resize=1000%2C666&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/aasgaardgilde.no/wp-content/uploads/2023/12/DSCF9178-minimert.jpg?resize=1000%2C667&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/aasgaardgilde.no/wp-content/uploads/2023/12/Foto-di-Rive-di-Rolle.minimert.jpg?resize=1024%2C680&ssl=1)
Med sine fruktige og blomstrete aromaer, er Valdobbiadene DOCG, den mest kjente og ettertraktede Charmat-metoden for musserende vin i verden.
– Og i dette gode selskapet finner du altså Aasgaard Strandbobler – nærmere bestemt hos vinhuset Andreola som i løpet av av sine 40 år med aktivitet har bygget en svært livskraftig arv og kultur i dette samfunnet.
Aasgaard Strandbobler har med seg aromatiske toner av blomster, sitrus og mandel – og har en frisk smak med god lengde. Akkurat slik det passer seg i en sommerby som Åsgårdstrand.
Ja, den er forresten testet og funnet svært passende til alle årets tider – og til de fleste måltider – eller helt uten mat. Akkurat når du vil.
Lurer du på noe når det gjelder Andreola, kan du lese mer her
Comments are closed.