Aasgaard Gilde feiret 10 års-jubileum med smalahovegilde

Aasgaard Gilde´s 10 års jubileum ble behørig feiret i de ærverdige lokalene til Sjømannsforeningen i Åsgårdstrand lørdag 4. november. Det ble en fantastisk fin kveld med nydelig mat i følge med godt drikke. Det ble taler, gode historier, enda bedre historier og ikke minst; storfint besøk!

Smalahovet fra Voss, Vossakorven fra Evanger, poteter og hjemmelaget kålrotstappe hadde glimrende følge av Aasgard Strandakevitt, årets Aasgaard Juleakevitt og selvfølgelig Aasgaard Strandøl. Vi skal ikke påstå at det ble stille rundt bordet, men det var lett å se at maten smakte. Det hele ble avrundet med fruktsalat servert med Aasgaard Resepten.

Alle produktene fra Aasgaard Gilde nevnt i teksten, finner du her

Imponert

Bryggerimester Fabian Widmer fra DNB med Terje Simonsen og Helge Rognes fra AG

Jubilanten fikk også storfint besøk av Bryggerimester Fabian Widmer fra Det Norske Brenneri. Fabian kunne fortelle at DNB er fascinert og imponert over det Asgaard Gilde har fått til på 10 år og han hadde med seg en gave fra DNB sammen med en hilsen fra Odd Johan Nelvik og Jon Bertelsen som begge er nestorer i bransjen. Gaven var en flaske av Jubileumsakevitten Arvesølvet – med ekte sølv på både flaske og eske.

Gode historier og nye vennskap

Terje Simonsen holdt et kort foredrag om Gildes 10 årige historie – og det var virkelig flere som kunne fortelle gode historier denne kvelden. Jan Fredrik Råknes sin takke for maten tale blir legendarisk i Gilde historien.

En annen spennende ting var at mange nye medlemmer var tilstede denne kvelden og takket Gildet for at de blir så godt inkludert og får muligheten til å treffe nye innbyggere i og rundt Åsgårdstrand. Dette er vi svært glade for – for det er nettopp dette som er misjonen til Aasgaard Gilde; Sette smak på det unike lyset i Åsgårdstrand og samle mennesker rundt spennende prosjekter – for felles glede og nye vennskap.

Vil du bli medlem i Aasgaard Gilde? Les mer og meld deg inn her

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes